Cod Casetofon Audi

Aflati codul de casetofon Audi pentru modelele A3, A4, A6 și multe altele. Nu așteptați – obțineți-l pe al dvs. acum și bucurați-vă de acces neîntrerupt la funcțiile radioului dvs.

Ce este un cod radio Audi

Un cod radio Audi este o măsură de securitate concepută pentru a proteja sistemul audio al mașinii dvs. împotriva utilizării neautorizate. Este un cod alfanumeric unic pe care trebuie să-l introduceți pentru a debloca radioul și a-l face operațional. Acest cod este specific unității radio a mașinii dumneavoastră Audi, garantând că numai utilizatorii autorizați pot utiliza dispozitivul. În situațiile în care există o pană de curent sau dacă ați scos radioul, va trebui să introduceți acest cod pentru a reactiva radioul. Codurile radio Audi, precum cele pe care le furnizăm la autoradiocodes.com, oferă o soluție sigură și eficientă pentru a restabili funcționalitatea completă a sistemului audio.

Exemplu de etichetă casetofon Audi

Audi A1 Radio Code

Numărul de serie, gravat pe unitatea radio sau afișat pe un autocolant, se găsește după ce scoateți radioul Audi din autovehicul.

Numerele de serie ale radioului Audi încep de obicei cu “AUZ“, urmat de 11 caractere alfanumerice, totalizând 14.

Atunci când introduceți numărul de serie, aveți grijă să faceți distincția între un “I” (i) cu majusculă și “1” (unu) pentru a evita erorile în timpul achiziției sau introducerii.

Audi Symphony

Audi Radio Code

Pentru a accesa numărul de serie al radiourilor Audi Symphony standard, urmați acești pași:

În primul rând, scoateți radioul cu ajutorul instrumentelor demonstrate în ghidul nostru VIDEO.

După ce ați îndepărtat radioul, localizați numărul de serie, fie pe etichetă, fie gravat pe lateral.

Asigurați-vă că notați numărul de serie, care începe în general cu “AUZ“, și apoi procedați la generarea CODULUI radioului Audi folosind acest număr.

Iată un exemplu de număr de serie: AUZ1Z4H7755256.

WATCH VIDEO

Audi Concert

Audi A1 Stereo Decode

Ca și radioul Chorus, radiourile Concert trebuie demontate pentru a găsi numărul de serieUrmareste VIDEO

Exemplu numar de serie casetofon audi chorus: AUZ2Z3C1420538

WATCH VIDEO

Navigatie Audi

Audi A1 Navi Radio Code

Pentru a afla numărul de serie pentru radiourile Audi Navigation, urmați acești pași:

În primul rând, porniți radioul; numărul de serie va fi afișat în mod vizibil pe ecran.

În continuare, rețineți numărul de serie, care începe întotdeauna cu “AUZ” și are în special “7” ca al șaselea caracter.

Acum, introduceți toate detaliile radioului, inclusiv numărul de serie, în generatorul nostru foarte eficient de coduri radio Audi pentru a obține CODUL personalizat.

De exemplu, luați în considerare această serie: AUZBZ7H7H7145296.

Urmând acești pași simpli și utilizând codul radio Audi generat, veți debloca fără efort radioul de navigație Audi.

Audi Chorus

Audi Radio Chorus

Pentru a accesa numărul de serie al radiourilor Audi fără navigație, urmați pașii de mai jos:

Scoateți radioul din tabloul de bord cu ajutorul cheilor de eliberare a radioului. Introduceți aceste chei în colțurile desemnate pentru a elibera unitatea radio.

După ce ați reușit să scoateți cu succes radioul, localizați numărul de serie, fie pe o etichetă autocolantă, fie gravat în carcasă.

Notați cu atenție numărul de serie, care de obicei începe cu “AUZ“, deoarece acesta va fi esențial pentru generarea codului radio Audi CODE

Iată un exemplu de număr de serie: AUZ1Z1F6412082.

WATCH VIDEO

Cum să obțineți codul radio Audi

Obținerea codului radio Audi este un proces simplu. Începeți prin a localiza numărul de serie al radioului dumneavoastră, care poate fi găsit de obicei pe o etichetă din interiorul manualului radioului sau pe unitatea radio în sine. Odată ce aveți numărul de serie și introduceți informațiile necesare, site-ul nostru va genera codul radio unic, pe care îl puteți folosi pentru a debloca radioul Audi și a vă bucura din nou de posturile preferate. Este o modalitate rapidă și convenabilă de a redobândi accesul la sistemul audio al mașinii dvs.

Pot obține gratuit codul de casetofon Audi?

Din nefericire, ne pare rău să vă informăm că nu putem oferi codurile Audi stereo în mod gratuit. Aceste coduri sunt esențiale pentru a debloca și a vă bucura de întreaga funcționalitate a sistemului radio Audi.