Cod Casetofon Dacia

Introduceți numărul de identificare a vehiculului (VIN) sau numărul de serie al radioului dumneavoastră , și experimentați confortul de a primi codul radio Dacia într-o clipă. Functioneaza pentru toate modelele, inclusiv Logan, Dokker, Duster sau Sandero

Cum aflu codul meu radio Dacia

Deblocarea codului radio Dacia: Ghid pas cu pas

1. Codul radio Dacia din numărul de înmatriculare (VIN)

Numărul de identificare a vehiculului (VIN) servește drept cod distinctiv pentru automobilul dumneavoastră Dacia. Un număr VIN valabil, cum ar fi exemplul UU15HSDCN549267613, este crucial pentru diverse scopuri, iar localizarea acestuia este un proces simplu. Iată care sunt locurile obișnuite în care puteți găsi VIN-ul Daciei dumneavoastră:

Actele mașinii și polița de asigurare: Verificați actele mașinii, inclusiv polița de asigurare, unde VIN-ul este adesea documentat.

Partea stângă a compartimentului motorului: Căutați o plăcuță pe partea stângă a compartimentului motorului, care afișează de obicei informațiile VIN.

Partea stângă inferioară a parbrizului: VIN-ul este adesea vizibil din exterior pe partea stângă inferioară a parbrizului.

Cadrul ușii din partea pasagerului: Verificați dacă există o plăcuță cu informațiile VIN pe rama ușii din partea pasagerului.

  1. Mai multe locuri Pentru a gasi VIN-ul.

2. Codul PIN al radioului Dacia din numărul de serie

Dacia Stereo Code by serial number

Îndepărtartati cu grijă unitatea audio din consola centrală

Pentru a avea acces la eticheta semnată de Renault sau, în cazuri rare, de Blaupunkt, urmați acești pași:

Extrageți cu grijă unitatea audio: Scoateți cu grijă unitatea audio din centrul consolei. Asigurați-vă că utilizați uneltele adecvate pentru a evita orice deteriorare în timpul procesului de extracție.

Localizați eticheta Renault sau Blaupunkt: După ce unitatea audio este scoasă, căutați o etichetă semnată de Renault. În unele cazuri, unitatea poate fi fabricată de Blaupunkt. Această etichetă se găsește de obicei pe unitatea însăși.

Identificați numărul de serie: Căutați numărul de serie deasupra sau sub codul de bare. Acesta este o combinație unică de caractere alfanumerice. Iată câteva exemple de cum poate arăta numărul de serie:

7700426414A567
281150063RTB268
A821
820017815157TF323
T0V414
BP6500V9541557

Numărul de serie al radioului Dacia este format de obicei dintr-o literă urmată de trei cifre, cum ar fi “V212“. În unele cazuri, numărul de serie poate fi inclus într-o casetă etichetată “Security” sau “Security Code“. Alternativ, acesta poate face parte dintr-un număr de serie mai mare sau dintr-un cod de bare care începe cu cifre precum 8200, 7700 sau 2811.

De exemplu, un exemplu de număr de serie ar putea fi

281155216RTV212

Generator de coduri radio Dacia sau Renault

Pentru a genera codul radio Dacia, introduceți fără efort detaliile necesare pe pagina noastră web ușor de utilizat. Furnizați-ne informații precum numărul VIN al vehiculului dumneavoastră sau numărul de serie al radioului (aflat pe ecran după ce urmați pașii furnizați sau pe autocolantul aparatului). În plus, includeți orice alte detalii necesare. Generatorul nostru de coduri securizat și eficient va procesa rapid informațiile, furnizându-vă codul specific necesar pentru a debloca radioul Dacia.

DACIA RADIO CODE GENERATOR

Cum se introduce un cod radio Dacia

Urmați următoarele etape:

Porniți radioul Dacia și așteptați până când vedeți afișat “Radio Code” sau “Code“.

Apăsați butonul 1 în mod repetat până când prima cifră apare pe ecran.

Repetați procesul cu butonul 2 pentru a doua cifră.

Continuați acest model cu butoanele 3 și 4 pentru celelalte cifre ale codului.

Verificați de două ori codul introdus pentru acuratețe, apoi apăsați și mențineți apăsat butonul 6 pentru a confirma.

După un “bip” prelungit, radioul dumneavoastră se va debloca.

Pot obtine un cod radio Dacia gratuit?

Obținerea codului radio pentru Dacia nu poate fi oferită în mod gratuit, deoarece acest cod este specific fiecărui vehicul și necesită procese de generare securizate pentru a asigura acuratețea. Serviciile care oferă coduri radio pentru Dacia, cum ar fi platforma noastră, implică eforturi tehnice și de securitate pentru a furniza codurile corecte, motiv pentru care acestea vin adesea cu un cost asociat.

Obtine coduri radio Dacia pentru orice model