Renault Clio White Transparent Background

Cod Casetofon Renault

Primiți instantaneu codurile de casetofon pentru toate vehiculele Renault, inclusiv Clio, Megane, Trafic și multe altele. Introduceți numărul de serie al radioului sau numărul VIN al mașinii și obțineți imediat codul radio!

Cum aflu numarul de serie radio Renault

renault radio code

După ce ați îndepărtat radioul Renault, trebuie să găsiți eticheta poziționată în partea superioară sau în partea din spate/partea laterală a radioului, similară cu cea prezentată în imaginea furnizată.

Eticheta conține o secvență de 15 caractere care începe fie cu “2811“, fie cu “8200“. După aceasta, va exista o literă urmată de trei numere. De exemplu, poate arăta ca “A123“.

Casetofon Renault Touch Screen Sat/Nav

renault stereo decode

Pentru a afla numărul de serie al unui radio Renault cu ecran tactil, urmați pașii de mai jos, care implică verificarea etichetei de pe partea din spate a aparatului de radio.Puteți finaliza acest proces de îndepărtare cu ușurință cu o simplă șurubelniță, de obicei durează mai puțin de 10 minute.Începeți prin a folosi șurubelnița pentru a îndepărta ușor garnitura exterioară din plastic de pe radio.Această acțiune va expune cele patru șuruburi care fixează radioul în poziție.Deșurubați aceste patru șuruburi pentru a elibera radioul de pe tabloul de bord.

Pe eticheta radioului, veți descoperi numărul de serie. Acesta începe de obicei cu “2811“. Cu toate acestea, ceea ce ne trebuie sunt ultimele patru caractere de la sfârșitul numărului de serie. Această secțiune cuprinde în mod constant o literă urmată de trei cifre. De exemplu, ar putea apărea ca “J142“. Această combinație specifică de o literă și trei cifre reprezintă numărul de serie relevant pentru radioul dumneavoastră Renault cu ecran tactil. poate varia ușor în funcție de marca și modelul radioului Renault.

WATCH VIDEO

Alte Radiouri Renault

renault radio code

Pentru a demonta radiourile Renault, veți avea nevoie de chei de declanșare sau de unelte care să se potrivească cu cele patru orificii de pe unitatea radio. Iată un ghid pas cu pas:

Obțineți cheile de deblocare corespunzătoare sau uneltele adecvate care se potrivesc cu găurile de fixare de pe radio.
Introduceți cheile de eliberare în găurile de fixare până când acestea se fixează cu un clic.
Aplicați o presiune ușoară spre exterior cu ajutorul cheilor pentru a elibera radioul de pe tabloul de bord.
După ce radioul este eliberat, trageți-l cu grijă pentru a avea acces la eticheta de pe partea din spate.

Pe eticheta radioului, veți găsi numărul de serie. Partea importantă este reprezentată de ultimele patru caractere, de exemplu, “M812“, care reprezintă numărul de serie specific pentru radioul dumneavoastră Renault.

Cod Casetofon Phillips

radio code renault

Pentru a obține numărul de serie al oricărui radio Renault, inclusiv al modelelor Anatel, Blaupunkt, Continental, Daewoo și Phillips, va trebui să scoateți unitatea radio. Îndepărtarea radioului este un proces simplu care necesită chei de eliberare a radioului.

După ce radioul a fost îndepărtat, veți găsi o etichetă autocolantă pe partea din spate a unității.Numărul de serie începe de obicei cu o literă urmată de trei cifre, cum ar fi “K412“. Acest număr de serie este adesea situat la sfârșitul unui număr de cod de bare de 15 caractere. Căutați o căsuță care să conțină “Security” la sfârșitul codului de bare, iar numărul de serie va urma.

Vă rugăm să rețineți că locația specifică și aspectul numărului de serie pot varia ușor în funcție de marca și modelul radioului Renault.

WATCH VIDEO

Decodare radio Renault Bosch

radio code renault

După ce scoateți radioul, trebuie să găsiți eticheta de pe partea din spate a unității. Numărul de serie va începe, în general, cu “2811“, urmat de o literă și trei cifre, cum ar fi “A152“. Vă rugăm să rețineți că locația exactă și formatul numărului de serie pot fi ușor diferite în funcție de modelul specific al radioului Renault.

Cod Radio Renault sau Dacia dupa codul VIN

Radio Code for Renault By Vin Number

Obțineți codul radio pentru vehiculele Renault sau Dacia folosind codul VIN. Indiferent de modelul dvs., avem soluția. Pur și simplu furnizați codul VIN și vă vom furniza rapid și precis codul radio corespunzător. Este simplu și convenabil. Nu mai pierdeți timp căutând, lăsați-ne pe noi să vă oferim codul radio de care aveți nevoie pentru a vă bucura din nou de muzică în mașină

Cod Casetofon Renault/Dacia gratuit

Obținerea codului Renault implică un proces complex și specializat, cu algoritmi unici și acces la baza de date a producătorului. Din acest motiv, furnizarea codurilor Renault în mod gratuit este imposibilă, necesitând resurse considerabile și informații confidențiale. Cu toate acestea, la AutoRadioCodes, vă oferim o soluție sigură și eficientă pentru a obține codul Renault, asigurându-vă că mașina dumneavoastră beneficiază de o funcționalitate audio optimă.